Søndag d. 1. december 2019, kl. 16:00

Der er en festlig indledning til adventstiden, når RoskildeKoret opfører Vivaldis populære korværk Gloria sammen med professionelle solister og musikere under ledelse af kirkens organist Roger Munck-Fairwood.

Værket er kendt for den majestætiske åbningssats med englenes sang ved Jesu fødsel - satsen ’Gloria in excelsis Deo’. RoskildeKoret fejrer ved denne lejlighed 40-års jubilæum og synger desuden en sats af Fauré og et meget opfindsomt arrangement over en velkendt melodi af Beethoven, lavet af en af hans samtidige kort tid efter komponistens død.

Kor og solister akkompagneres af det professionelle strygerensemble Trio Kocon med gæsteviolinisten Michael Pesek, som derudover spiller en festlig trio af Schubert.

Solister ved Vivaldis Gloria er sopran Philippa Cold og alt Simone Rønn, som desuden synger en duet fra Händels Messias og Purcells duet Sound the trumpet.

Der er gratis adgang. Gave til Ølby Kirkes sociale arbejde modtages med tak.

Roskildekoret
Sted Ølbycenter 79, 4600 Køge