Lørdag d. 30. oktober 2021, kl. 16:00

Klaver og orgel er en kammermusikalsk besætning, som kun sjældent høres i dag, men som i forrige århundrede var forholdsvis almindelig i blandt andet Frankrig. Duo Mathiesen-Magnussen blev dannet i 2017 og har opbygget et omfattende repertoire, hvor pianist David Lau Magnussen og organist Anne Kristine Mathiesen udnytter de utallige muligheder for med- og modspil, hvor klaver og orgel skiftes til at spille solostemme og akkompagnement.

Til koncerten i Ølby Kirke spiller duoen Mozarts klaverkoncert nr. 21 med den kendte Elvira Madigan-sats samt værker af Bach og Beethoven.

Anne Kristine Mathiesen har siden 1992 været organist ved Sct. Nicolai kirke i Køge sideløbende med omfattende koncertvirksomhed som orgelsolist, akkompagnatør og kammermusiker. David Lau Magnussen er organist ved Sankt Jørgensbjerg kirke i Roskilde sideløbende med en international karriere som solist og kammermusiker.

Koncert i Ølby Kirke
Sted Ølby kirke, Ølbycenter 79, 4600 Køge