Børnesjov i kirken - med spaghetti og kødsovs

Gud og Spaghetti består, som navnet antyder, af to ingredienser: Først noget om Gud, og derefter aftensmad til alle.

Det hele foregår på børnenes præmisser, for vi vil så gerne, at det med Gud ikke kun skal være for de voksne. Børnene havde en særlig plads i Jesus' hjerte og, og det har de også i vores.

Til Gud og Spaghetti starter vi i kreakælderen, med at lave nogle rekvisitter, vi kan bruge i gudstjenesten. Derefter går vi i kirkerummet, hvor vi har et tema eller en historie fra Bibelen på programmet. Fortællingen gøres levende ved at inddrage børnene i fortællingen.

Til Gud og Spaghetti er der også sang og musik. Vi synger salmer og børnesange om Gud, og ofte er der fagter til.

Tid: Udvalgte tirsdage og torsdage kl. 17.30. Se datoer til højre her på siden, eller i kalenderen på forsiden. For dem der har tid og lyst starter vi i kældren kl. 17.00. Børn der kommer kl. 17.00 skal komme i følge med en voksen. Selve gudstjenesten starter kl. 17.30.

Sted: Ølby Kirke

Hvem: Fortrinsvis for børn i alderen ca. 3-11 år sammen med forældre/bedsteforældre.

Pris: Hele arrangementet er gratis for alle!

Tilmelding: Tilmeld antal voksne og børn over 1 år til spisning på oelbykirke@gmail.com eller ring/sms til 40 29 77 11.